Skapa ditt unika innehåll

Ingenting bygger ett starkt samband med dina kunder som det unika och ursprungliga innehållet.

Många företag använder innehåll som kommer från leverantören för att frigöra tid för andra affärsuppgifter. Detta har dock inte samma effekt som det unikt skrivna innehållet.

Ursprungliga innehåll som videoklipp, blogginlägg, ljudsegment och e-böcker hjälper dig att bygga din e-handelsplats som en kunskapsbas för dem som är intresserade av att lära sig mer om din marknad.

Kontextuella marknadsföringtekniker har olika betydelser men vad vi menar är att man kan använda sin marknadsföring i ett format som ansluter med din demografi, sätta meddelanden på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Användargenererat innehåll är ett underbart sätt att bygga interaktion med dina kunder utan att behöva lägga mycket pengar eller tid i kampanjen.

Ett lojalitetsprogram gör så att människor kommer tillbaka till din butik och det får dem att känna sig uppskattade för att de spenderar pengar på ditt företag. Du måste övertyga dina mest lojala kunder att spendera lite extra pengar och se till att de får en belöning för detta.

Inte alla sociala medier behöver manuella uppdateringar man kan lösa det med automation och du kommer att upptäcka att din sociala strategi frigör tid för andra uppgifter i din verksamhet.

Till exempel när du schemalägger en månads Facebook-inlägg behöver du inte längre tänka på det för resten av månaden. Moderera kommentarer behövs fortfarande men hantera dina sociala inlägg under en dag vilket innebär att du inte behöver växla varje vecka eller dag att publicera innehåll på sociala nätverk.