Starta ehandel – del 3

Starta ehandel – del 3

 1. Var alltid uppdaterad på nyheter
  Branschnyheter erbjuder kraftfulla innehåll idéer för dig att dela med dina kunder. En del av detta innehåll kan verka lite komplicerat för konsumenterna så det är ditt jobb att bryta ner det och gör det lätt att smälta.
 2. Välkomna kontroversiella ämnen för att generera diskussion
  Säljer ni något som är kontroversiellt i din e-handel? Du kan alltid skapa blogginlägg som gynnar friheten att använda det för att skapap diskussioner. Kunderna är smarta och vill höra argument från alla sidor. Tänk på att skapa kontroversiellt innehåll som kommer att få folk att eldas upp.
 3. Göd inte sökmotorerna
  En av de bästa sätten att krypa upp rankning hos sökmotorerna och bygga sociala medier är att helt enkelt inte glömma sökordsoptimering. Bara för att detta ofta ser naturligt ut och du måste skriva kreativa rubriker och innehåll på de naturliga kategorierna av dina produkter och naturliga länkar ger bättre placeringar och bygger varumärket.
 4. Använd Pay Per Click marknadsföring klokt
  Betala per klick är en marknadsföring som är extremt billig om de används på rätt sätt. Kör många kampanjer och testa dem alla tills du hittar det perfekta alternativet.
 5. Visa dina produkter utan att trycka för hårt
  Visa dina besökare produkter med relevanta produktlänkar men som avviker sig från ständiga upsells med en massa ”relaterade produkter”, andra har också tittat på överallt. Tänk noga efter vart det skulle passa och vilken typ av produkter som du vill visa och när.  Gör gärna A/B tester för detta med för att se vad som verkligen fungerar. Testa även lockprodukter i kundvagnen och kassan men glöm inte att testa.
 6. Boosta med Instagram
  Instagram är en sluten gemenskap för människor som älskar bilder. Om du tar bilder av dina produkter är Instagram perfekt för att dela produktförhandsvisningar.
 7. Använd testverktyg för att minska att folk går från kassan
  A / B-test och användarupplevelsetestverktyg kommer att sätta dig i medvetenhet om dina kunders beteende. Kontrollera exakt varför dina kunder lämnar din butik.
 8. Starta butiker på flera plattformar
  Du kan sälja dina objekt på andra plattformar som Ebay, Amazon, Fyndiq, och Blocket. Alla dessa ger nya möjligheter för intäktsströmmar så ge dem ett försök att hitta fler kunder.