Starta ehandel – del 4

Starta ehandel – del 4

 1. Påminn människor genom önskelistor
  Önskelistan är ofta bortglömd funktion men de visar dig saker som folk har tänkt på att köpa. Överväg att skicka ut meddelanden för att få dina kunder att avsluta köpet.
 2. Testa att göra få köpsteg
  Det bästa sättet att göra detta är att ha riktiga kunder som går igenom kassaprocessen och skickar dig feedback på hur snabbt det var. Kan du helt ta bort ett steg? Endast testning avslöjar svaret.
  42. Produktrecensioner
  Recensioner ger den avgörande sociala trovärdigheten och övertygar andra kunder att köpa produkter baserade på feedback från användarna. Hur många gånger har du köpt något på nätet på grund av dess betyg och recensioner?
  43. Fokus på gratis marknadsföring
  Att få in en annons eller artikel til en tidning kostar både pengar och jobb. Varför inte vända sig till bloggare som kan skriva en enkel artikel åt dig och visa upp några av dina artiklar samt ge sina besökare information vart de kan köpas. Detta är både smidigt och förvånansvärt billigt.
  44. Prata med dina besökare
  Har du en chattmodul på din e-handelsplats? Är du ständigt på plats för att svara på kommentarer på dina sociala sidor? Besökare vill tala med människor på ditt företag så ge dem den uppmärksamhet de kräver, har du en chatt så se till att den är aktiv och att alltid någon tar hand om det!.
  46. ??Generera rapporter att förutse framtida försäljning
  Använd dina rapporter för att tänka på hur du kan ändra din e-handel och din marknadsföringsstrategi i framtiden. Utan dessa rapporter kan du inte identifiera lågpresterande aspekter av ditt företag.
  47. marknadsresearch
  Kommer du ut med en ny produkt? Har du någon aning om hur dina kunder kommer att reagera? Marknadsundersökning sätter produkten i kundens händer vilket ger dig ett smakprov på hur de kommer att se på det nya objektet.
  48. Donera produkter för granskning
  Du har en mycket bättre chans att få en översyn eller tidskriftsartikel om du skickar en produkt till skribenter och redaktörer att testa. Det blir inte bara hjälp med granskning utan det fungerar som en liten present för dem att publicera din artikel snabbare.
  49. Ställ in en plan för SEO
  Innehållsstrategi bör inriktas på att hjälpa användare och inte sökmotorer med din e-handel. SEO behöver nyckelord för att hjälpa sökmotorer identifiera dig som en butik som säljer vissa produkter.
  50. Tävlingar
  Kan du skapa en ”buzz” om ditt företag med ett lotteri eller giveaway? Sporra folk att dela ditt företag på sociala medier för att vinna.