Stayhard – Lyckat e-handelsprojekt

Stayhard – Lyckat e-handelsprojekt

Om Stayhard

På Stayhard brinner dom för stil. Deras viktigaste uppdrag här på planeten är att se till att du ska hitta kläder som du älskar och som matchar din livsstil.
Gå loss bland 200 varumärken och hitta dina favoriter. Stayhard
I ett decennium har dom arbetat stenhårt för att erbjuda schyssta kläder och inspirera killar till att våga gå sin egen väg och det kommer vi fortsätta med.
Dom är förståeligt nog grymt stolta över ett råbra utbud som består av kläder, accessoarer, skor, grooming-produkter och träningskläder från både välkända varumärken och dessutom en rad av nya schyssta märken.

Kundnöjdhet är otroligt viktig för Stayhard. För att alla kunder ska känna sig trygga är de så klart medlemmar i Svensk Distanshandel och Trygg E-handel. En grym kundservice hjälper dig via telefon, mail eller chatt med både frågor och tips.

Det viktigaste uppdraget som vi på Stayhard har är att se till att du ska hitta kläder som du älskar och som matchar din livsstil. Om du är en av de lyckligt lottade och bor i Göteborg så gå och shoppa loss i deras sjyssta butik på Södra Hamngatan 51 där du hittar det senaste av deras produkter, kan känna på kvaliteten, lukta och krama plaggen innan du handlar. Men om du beställer på hemsidan så är inte det heller några problem eftersom dom alltid tillämpar fri frakt och fri retur om det skulle vara något som inte passar.